Kantoor

Wijnbrugstraat 115

3011XW, Rotterdam

info@artsendejonge.nl

Tel: 0651522737

Openingstijden

Behandeling uitsluitend op afspraak.

© 2017-2019 Arts & de Jonge - KVK: 69865183 - BTW: NL215612164B01

  • Instagram - Black Circle
Over Arts & de Jonge

Arts & de Jonge is een kleinschalige praktijk met een trouwe klantenkring die kiest voor een persoonlijke benadering in een vertrouwde omgeving. 

 

Middels Botox® injecties kunnen wij uw algehele uitstraling verbeteren door het laten verdwijnen van fijne lijntjes en rimpels rondom de ogen en op het voorhoofd, en door het verhelpen van bijvoorbeeld een norse frons of hangende wenkbrauwen. En dat kan nu – eenvoudig, veilig en voordelig – in het comfort  van uw eigen huis.

 

Cosmetische Botox® injecties worden al jaren veilig toegepast. De enorme toename van het aantal behandelingen in de afgelopen jaren is ongetwijfeld te danken aan de effectiviteit: Binnen enkele dagen na de behandeling ziet u resultaten waar geen anti-rimpelcrème tegenop kan. U geniet 3 tot 4 maanden van het resultaat, of langer bij herhaalde behandeling.

 

Een behandeling met Botox® door Arts & de Jonge vindt plaats bij u thuis. U hoeft dus niet naar een kille kliniek, in een wachtkamer met bekenden, over straat zonder make-up of met met een grote zonnebril. Wij komen graag naar u toe. De behandelaar, een BIG-geregistreerde arts, neemt alles mee om u thuis veilig en comfortabel te kunnen behandelen. U hoeft alleen te zorgen voor een stoel en voldoende licht.


‚Äč

Behandeling

Een behandeling met Botox® wordt voorafgegaan door een gesprek met de arts. Hierin geeft u aan wat de verwachtingen zijn, en het behandelplan wordt samen met u opgesteld. Tevens geeft de arts tips voor een optimaal effect na de behandeling. De behandeling zelf bestaat uit enkele prikjes en is nagenoeg pijnloos dankzij de bijzonder dunne naaldjes die we hiervoor gebruiken.

 

Het middel dat we gebruiken is Botox® (Botulinetoxine type A) van de firma Allergan, Inc. Met dit middel is het meeste ervaring, het voldoet aan de strengste veiligheidseisen, en heeft in tal van klinische tests keer op keer haar effectiviteit bewezen.

 

Bent u ook geïnteresseerd in een behandeling met Botox® bij u thuis? Ontdek waar we u mee kunnen helpen, plan een afspraak of bel ons vrijblijvend voor meer informatie. We hopen u binnenkort te mogen ontmoeten!